Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Mikor érkezik meg az ikerlelkem...

2018. április 16. - Szemünk Tükrében

meda-lelek-emlekszik.jpg

Ikerlélek - Ikerláng - Duál pár

Mást sem lehet hallani manapság csak ezeket a kifejezéseket, és mindenki fejvesztve keresi a másik felét, mert úgy gondolja, akkor lehet csak boldog az élete, ha megtalálja a lelki társát. De valóban attól leszel boldog? Tényleg sokkal boldogabb leszel, ha van melletted valaki, mondjuk a lelki társad?

Sokan azt gondolják, hogy igen, Ő csak akkor lehet boldog, ha XY mellett lehet.  Akkor elmondom, hogy itt követi el a legtöbb ember a hibát, és ássa meg a saját vermét.  Látjuk magunk körül a rengeteg elhidegült kapcsolatokat, boldogtalan „szerelmes párokat”.

Jogosan teszed fel a kérdést most magadban, hogy akkor hol a hiba? Én mindent megteszek érte, hát ő a lekitársam…  De egy dolgot mindenki elfelejt! Mégpedig azt, hogy előbb saját magadat kell megismerni, meggyógyítani a régi lelki sebeidet, amit lehet hogy gyermekkorod óta hordozol magadban, de az is lehet hogy előző életeid óta cipeld töretlenül. Ha nem szereted magadat, akkor mégis hogy várod el, hogy a párod feltétel nélkül szeressen? Te tudsz olyan embert szeretni, aki még magát sem szereti? Állandóan csak zsörtölődik, panaszkodik, hogy neki semmi nem jó, neki semmi nem jön össze. És ezek nem véletlenek! Ezek mind olyan lelki terhek, amiket lehet, hogy több életen keresztül magadon cipelsz.

Ha meggyógyítod önmagad, meggyógyul a környezeted is.  Ha meggyógyul a környezted, boldog leszel. Ha boldog leszel, megérkezik a lelkitársad. És akkor ott már nem lesz több játszma, csak a feltétel nélküli szeretett!

K.K.

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : Szemünk tükrében

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr9013815250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása