Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Lélektárs/Duálpár/Ikerlélek II.rész

Duálpár

2018. április 27. - Szemünk Tükrében

lelektas.jpg

Az I.részt, lélektársi kapcsolatról szóló írást itt olvashatod vissza.

Igen divatos és hangzatosak lettek a  Lélektárs/ Duálpár/ Ikerlélek fogalmak. Most öntsük tiszta vizet a pohárba, hogy pontosan mit is jelentenek ezek a kifejezések.

Nézzük a Duális párkapcsolatokat:

esoteric-yin-yang.jpg

 

Ezt legjobban a Jing- Jang által értheted meg, ugyanis a duálpárok egymás komplementerei. Ezek a kapcsolatok korántsem tündérmesébe illő szerelmek. Pontosan olyan, mint a mágnes két pólusa. De ennek ellenére, ahogy a mágnesseség sem működik pozitív és negatív pólus nélkül, így a duálpárkapcsolat sem, és pontosan így egészíti ki minden egymást. Duálpárod pontosan a te ellentéted. Itt fogalmazhatunk úgy is, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Azt az embert vonzod be az életedbe, aki pontosan azt adja neked, ami belőled hiányzik. Gyakorlatilag megkapod a hiányzó másik feledet. Duálpárod nem csak szerelmed lehet. Manapság mindenki ott ragad le, hogy csak és kizárólag a szerelemben és a párkapcsolatokban keresi ezeket a kapcsolódásokat. De a duálpár kapcsolatban az a különleges, hogy akár családtagod és barátod is lehet ebben az életben a duálpárod. Nagyon sokat tanulnak általában az emberek ezekből a kapcsolatokból. Itt működik a legjobban a tükröződés. Ami a te gyengeséged az fogja a duálpárod erősíteni. Ha szerelmi kapcsolatról beszélünk, és mindketten eljutottatok arra a szintre, hogy feltétel nélkül tudtok szeretni, akkor ez egy nagyon csodálatos párkapcsolat tud lenni. A barátságoknál is pont azok a barátságok tudnak a legjobban működni, ahol ellentétes nézetek vannak, ugyanis így egészítik ki egymást az emberek, így tudnak előre haladni és segíteni egymásnak. Ezekre a kapcsolódásokra viszont spirituálisan meg kell érni, fel kell nőni, mert aki csak a saját egója után megy, az sajnos nem tudja értékelni ezt a csodálatos lehetőséget, amit - ne felejtsük el - ő maga választott. Ahogy a két ellentétes nézetű ember fejlődik és csiszolódik egymás mellet, úgy fogják egyre jobban megérteni az őket körülvevő feladatokat. Ezen összecsiszolódás végeredmennye lesz a duális párkapcsolat. Bár ezek a lelkek felismerik egymást az első percben ugyanúgy, mint a lélelktársak, de a gördülékeny kapcsolathoz nagyon sok tanulnivaló jut mindkét fél részére. Itt nem mondható el a szerelem első látásra, illetve a végtelen harmónia, mint az előző esetben. De, ha a duálpárok megbirkóznak a rájuk nehezedő feladatokkal és nem engedik el egymás kezét, legyen ez családi, baráti vagy akár szerelmi kapcsolat, akkor egy nagyon szoros, elválaszthatatlan kötelék tud kialakulni a párok között. Ami nagyon különleges varázzsal bír!

A folytatást az Ikerlélek kapcsolatokról itt olvashatod.

K.K.

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr5613872796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása