Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Születési dátumod kódolt üzenete

2018. április 28. - Szemünk Tükrében

ido.jpg

Bár számtalan út létezik a boldogsághoz és a kiteljesdéshez, neked mégis csak egyetlen utad van, amire a születésed napján ráléptél. Ezt az utat magadnak választottad, neked kell végigmenned rajta, de mégsem vagy egyedül és még térképet, segítséget és útmutatást is kaptál az útra, amit a születésed előtt belekódoltál a születési dátumodba.

A születési dátumba elrejtettél magadnak egy spirituális üzenetet, ami megmutatja az útirányt és a feladatot, ami újra és újra visszatér az életedbe azért, hogy ajtót nyisson neked a boldog és kiteljesedett élethez, amit olyan régóta keresel. A kulcs ott van veled, már csak be kell dugnod a zárba, elfordítanod és kinyitni vele az ajtót. Ha kíváncsi vagy az üzenetre, amit magadnak kódolva küldtél egyszerűen otthon magadnak is kiszámolhatod,

ide kattintva.

K.K.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr813870928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása