Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Nagy változások közelednek 2018. május 15.

Uránusz a Bika csillag jegybe lép!

2018. május 15. - Szemünk tükrében A.K.

2018. május 15-én jelentős esemény következik be.

uranusz.jpg

 

Az Uránusz bolygó 83 évvel ezelőtt tartózkodott a Bika csillagjegyben. A görög mitológiában az Uránusz az Univerzum ura, akinek a felesége, Gaia, a Föld istennője. Május 15-ről 16-ra virradó este folyamán az Uránusz, összekapcsolódva a Merkúrral, belép a Bika csillagjegybe, ahol hét éven keresztül fog tartózkodni, azaz egészen 2025-ig. A Bika csillagjegy stabilitást hoz az Uránusz bolygóra, mivel a Bika a higgadtság, a logikus, földhözragadt gondolkodás híve, ami képes féken tartani az Uránusz kiszámíthatatlanságát, szélsőségességét. 

Ezen átmeneti időszakban változások következnek be a pénzügyek terén, a monetáris helyzet stabillá válhat, ami jó hír a szegényebb, hátrányosabb körülmények között élők számára. Ezek a változások leginkább a Bika csillagjegyűek számára lesznek nagy hatással, majd a Szűz, a Skorpió és a Vízöntő jegyűek is tapasztalhatnak hasonló változásokat. 

Ezen égi jelenség hatására spirituálisan azt fogjuk érezni, hogy elérkezett az idő arra, hogy az életünket saját magunk irányítsuk, mert ez az út vezet a teljes megvilágosodáshoz, amelyben segítségünkre lesz a Neptunusz. Fontos, hogy megszabaduljunk a  függőségeinktől, a káros szenvedélyektől, mert azok hatására beindul a pozitív energiák áramlása az életünkbe.

Az Uránusz egy nyugtalan bolygó, amely képes fellázadni a manipuláció és az igazságtalanság ellen. Ez a bolygó egyben felerősíti a szolidaritásra, az egyenlőségre és a humanitárius segítségnyújtásra vonatkozó energiákat, erőfeszítéseket.

Az Uránusz a Vízöntő jegy ura is, amely a levegő elemhez tartozik. A Vízöntők remek feltalálok, forradalmárok, akik kiállnak az igazukért. 

Az Uránusz nem kedveli az elitet, ez a bolygó inkább a szegényebb, leszakadó társadalmi réteget pártolja, akiket a gazdagok, tehetősek kihasználnak, megaláznak. Az Uránusz nem az egyéni, hanem a közösségi döntésekben látja a jövőt. Ez a bolygó a kollektív jogok harcosa, aki igyekszik minden lehetséges eszközzel megakadályozni az erőszak, a konfliktusok, háborúk és a terrorizmus térnyerését.

Forrás: filantropikum

K.K.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr5713953184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása