Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Lélektárs/Duálpár/Ikerlélek I.rész

Lélektárs

2018. április 27. - Szemünk Tükrében

kez_sziv.jpg

A kifejezésekkel kapcsolatban úgy érzem, hogy nagyon sok félreértés adódik az emberek között. Úgy gondoltam leírom az én nézőpontomat, hogyis kell értelmezni a Lélektárs - Duálpár - Ikerlélkek fogalmakat.

Egy nagyon nagy spirituális fejlődés van folyamatban az emberiségben. Végre megérett nagyon sok ember arra a különös útra, amire már évekkel ezelőtt lehetőség lett volna rálépni. Pontosabban 2012-ben kezdődött egy nagy spirituális fejlődés, ami azonban csak most érte el a tetőpontját. Még mindig nagyon sokan "alszanak" és az egó hajtja őket, de megfigyelhető, hogy úton-útfélen beleakadunk beszélgetésekbe, és valahogy mindig előkerülnek spirituális töltetű kifejezések. Aki pedig ezeket a kifejezéseket használja, az már elkezdet felébredni. Mondhatom úgy is, hogy emlékezni. Igen divatos és hangzatosak lettek a  Lélektárs/Duálpár/Ikerlélek fogalmak. Most öntsünk tiszta vizet a pohárba, hogy pontosan mit is jelentenek ezek a kifejezések.

Mielőtt belemegyünk a részletekbe, felhívnám a figyelmet arra, hogy nem az a fontos, hogy akivel szerelmi kapcsolatban vagyunk az melyik lélekcsaládunkba tartozik! Hanem a MOST számít, és hogy tanuljuk meg az Igaz Szeretet lényegét. És ami talán még ennél is fontosabb: saját magunk önbecsülését magasabb szintre emelni, és elfogadni magunkat! Meg kell tanulni az embereknek kiegyensúlyozottságban és boldogságban élni önmagukkal. Amíg ez nem történik meg, addig nem fog beköszönteni az igaz, mindent elsöprő szerelem. Addig csak is a tanuló fázisban botorkálunk, és olyan párokat vonzunk be az életünkbe, aki még jobban azt fogja nyomatékosítani nekünk, amivel nem vagyunk megelégedve az életünkben. Ezeket a leckéket meg kell tanulni, hogy utána teljes életet tudjuk élni és értékelni tudjuk azt az embert, akit tényleg nekünk szánt az Univerzum.

Akkor nézzük meg, hogy kik is a Lélektársak:

lelektarsak-03.jpg

A lélektársi kapcsolatok általában több inkarnációra nyúlnak vissza, és ezek zömmel pozitív kapcsolatok voltak. Egy embernek több lélektársa is lehet, és minél öregebb egy lélek, annál több. Amikor egy lélektárssal találkozik az ember, érdekes érzések törnek rá: hatalmas energia szabadul fel benne, azt érezheti, hogy kihagy a szívverése, vagy kellemesen zsibbadni kezd az egész teste, esetleg más, pozitív fizikai megnyilvánulása lehet. Mindenképpen úgy érzi, mintha ezer éve ismerné az illetőt, és hogy bárcsak örökre vele lehetne. Ezt nevezhetnénk a "szerelem első látásra" jelenségének is, ugyanakkor ez nem csak az első alkalommal jelentkezhet. Az azonnali szerelem mindenképp azt jelzi, hogy találkoztak már valamelyik előző életben, de nem biztos, hogy lélektárs az illető, sőt. Az első látásra szerelmek sokszor esnek inkább a korábbi karmikus kategóriákba, és nehéz kapcsolatokat eredményeznek. Létezik köztük egy olyan fokú lelki közelség, bizalom, őszinteség, és magától értetődő összetartozás érzés, ami azt jelzi, hogy már sok régi - nagyon-nagyon régi - közös élményük volt. Néha csak a többedik találkozás után jönnek a felszínre ezek az érzések, és van, hogy akkor jövünk rá, mennyire összetartozunk, amikor féltékenységet érzünk, vagy a másiknak el kell mennie egy időre. Nagyon sokan összeolvasztják ezt a kifejezést az ikerlélek fogalommal. Véleményem szerint ez nagy hiba, mert óriási különbségek vannak a kettő között. A lélektársak azok a lelkek az életedben, akikkel egy lélekcsaládba tartozol. Nem csak itt a földi létben vagytok együtt, hanem a leszületés előtti időszakban is együtt fejlődtök, ismertségetek nagyon régre nyúlik vissza. És talán a legfontosabb, hogy sok lélektársa lehet egy embernek, míg ikerlelke csak egyetlen egy. A lélektársak nagy támaszt nyújtanak a társuknak, mindig segítik a másikat. A segítik az egy érdekes kifejezés itt, mert lehet, hogy pont úgy segít ebben az életben, hogy te azt mondod, "na engem ennyire még senki nem bántott meg"! De akkor ő abban segített, hogy átéld azt a megtapasztalást, amire szükséged volt, és természetesen ehhez annó a beleegyezésedet adtad. De összességében a lélektársi kapcsolatok nagyon kiegyensúlyozottak. A legtöbb lélektársi kapcsolatod nem a szerelemben mutatkozik meg, hanem a családodban. Itt lehet szülő-gyerek kapcsolat, testvér, barát stb... Egy életed során nagyon sok lélektárssal kapcsolódsz össze, és fizikálisan is velük éled le az életedet, mellettük biztonságban érzed magad. És ragaszkodnak is egymáshoz a lélektársak, igyekeznek együtt maradni, és segíteni a társukat. A lélektársi szerelem, egy nagyon kiegyensúlyozott, kölcsönös megértésen és tiszteleten alapuló kapcsolat. Nagyon tisztelik és szeretik egymást a felek és harmonikusan tudnak egymással élni, kevés nézeteltéréssel. Ami fontos, hogy bár ezek a szerelmek nagyon kellemes érzéssel töltenek el, nincs meg bennük az a földöntúli szerelem érzés, mint a másik két esetben a Duál- és Ikerlélek kapcsolatoknál.

Ismertél már fel lelkitársat az életed folyamán?

A cikk a Duálpár kapcsolatokkal itt folytatódik.

K.K.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr8913872716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása