Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Sorsmisszió szám

Számmisztika

2018. április 22. - Szemünk Tükrében

numerologiai_fa.gif

 

A következőkben megismerkedhetsz a számok szimbolikus jelentésével. Megtudhatod, hogy a Sorsmisszió számod alapján melyik személyiségtípusba tartozol, mi a feladatod, küldetésed jelenlegi életedben. A születési dátumainkba benne van a sorsunk.

A Sorsmisszió számot úgy kapjuk meg, hogy a születési számainkat egyenként összeadjuk, és a kapott kétjegyű számot összeadással egy számjegyre egyszerűsítjük. Kivéve a 11, 22, és a 33 mert ezek mesterszámok. (Ilyenkor érdemes elolvasni a mesterszámot és az alapszám jelentését is pl. 11  1+1 = 2)
Példa: 1982.01.01. 1+9+8+2+0+1+0+1 = 22  2+2 =4

                                                              numerologia.jpg

1-es: a Vezető

Magamért vagy másokért?
Férfiasság, ego, ész, akarat, intelligencia, vezetés, uralkodás, tudatosság
Erőteljes, dinamikus, független személyiség, aki mindig mer változtatni az életén. Büszke, felsőbbrendű, egocentrikus, nagyok az elvárásai a külvilággal szemben. Sokat ad a látszatra. Az eredeti gondolatok hordozója. Következetes, minden helyzetben feltalálja magát. Kiváló a problémamegoldó képessége. Csak egyedül tud dolgozni, és mindig irányít, mert vezető típus.
Életfilozófiája: „Reflektorfényben élni!”
Problémája:
Tökéletesség mániás. Maximalista, nehéz vele együtt dolgozni. Állandó elégedetlenségben él, félreértett embernek érezheti magát, akinek egy magányos életút lehet a sorsa.
Amennyiben az Oroszlán jegyében születtél (július 23-tól augusztus 23-ig), bizonyos mértékig Rád is jellemzőek az Egyesek tulajdonságai. Ezen belül a júliusi Oroszlánok „szelídebbek”, visszafogottabbak, kivéve a 28-án születettek, (mert a számok összeadása után szintén 1-est kapunk). Az augusztusban születettek aktívabbak, tüzesek, harciasabbak.

2-es: a Segítő

Nem aggódunk, nem szorongunk!
Nőiesség, befogadás, érzékenység, érzelmesség, labilitás, változékonyság, tudatalatti
Rendkívül empatikus, megértő és segítőkész személyiség, aki lelki labilitása miatt erősen függ a környezetétől. Nem megy fejjel a falnak, nem mer kockáztatni, nehezen vállalja a felelősséget. Nem lehet ész érvekkel meggyőzni, csak érzelmi alapon. Kellemes beszélgető partner, könnyen megnyitja az emberek lelkét, de őt nehéz kiismerni. Hangulata változékony (mint a Hold), kiszámíthatatlan. Kitűnő intuíciókkal rendelkezik.
Életfilozófiája: „Boldog vagyok, ha szükség van rám”
Problémája:
Teli van szeretettel, de nincs elég önbizalma, ezért mindig a másokkal való személyes kapcsolatot keresi. Segít a szeretetért.
Amennyiben a Rák jegyében születtél (június 21-től július 22-ig), bizonyos mértékig Rád is jellemzőek a Kettesek tulajdonságai. Ezen belül a júniusi Rákok számára rendkívül fontos az anyagi és az érzelmi biztonság, a júliusiak inkább elfojtják érzelmeiket, sebezhetőbbek.

3-as: a Szórakoztató

Siker, de milyen áron?
Kapcsolat, kommunikáció, közvetítés, utazás, gyors észjárás, felszínesség
Jó kifejezőkészségű, népszerű, sikerorientált személyiség. Gyors felfogású, minden információra nyitott és azonnal reagál. Jó humorú közösségi ember. A munkájában felkészült, nem kimondottan a vezetésre törekszik. Fontos számára, hogy a középpontban legyen, csodálókra van szüksége. Sokat beszél, hajlamos a felületességre, gyakran háttérbe szorítja az érzelmeit.
Nagyon igényli a változatosságot, ezért általában nem hűséges típus. A beszédük is gyors, közben gesztikulálnak, folyamatosan jár kezük-lábuk.
Életfilozófiája: „Sikeres vagyok!”
Problémája:
Attól fél, hogy nem elég népszerű. Ezért hajszolja a sikert és kerüli a kudarcot. Érdeklődési köre széles, nincs türelme elmélyülni a dolgokban, emiatt tudása felszínes lehet.
Amennyiben az Ikrek jegyében születtél (május 21-től június 20-ig), bizonyos mértékig Rád is jellemzőek a Hármasok tulajdonságai. Ezen belül a májusi Ikrek optimistábbak, rugalmasabbak, a júniusban születetteknek fontosabb az anyagi és érzelmi biztonság.

4-es: a Reális

Nem akarok szenvedni!
Anyagiasság, stabilitás, koncentráció, konzervativizmus, becsületesség, pontosság, kritikai érzék
Rendkívül megbízható, munkamániás, precíz, intelligens, nagyfokú koncentrációra képes személyiség. Tetteiért mindig vállalja a felelősséget. Jól bánik a pénzzel, ha kevés van belőle, akkor ügyesen osztja be, nagyon tud spórolni. Nehezen változtat. A pillanatot nem tudja jól megélni. Hajlamos a pesszimizmusra. A pozitív gondolkodás távol áll tőle, mindig a legrosszabbra készül. Kritikus természet, akinek magasak az elvárásai saját magával és másokkal szemben egyaránt.
Életfilozófiája: Sokat dolgozom, és boldog leszek!
Problémája: Önbizalomhiányból adódó pesszimizmusa, bevonzza a negatív energiákat. Hajlamos a szenvedésre. „Nem akarok szenvedni!”
Amennyiben a Szűz jegyében születtél (augusztus 24-től szeptember 22-ig), bizonyos mértékig Rád is jellemzőek a Négyesek tulajdonságai. Ezen belül az augusztusban születettek energikusak, keményebbek, harcosabbak, a szeptemberben születettek, kritikusak és érzékenyebbek.

5-ös: az Optimista

És az érzelmek?
Szerencse, energia, kiteljesedés, nagyvonalúság, bölcsesség, igazság, hit, belső erő, optimizmus
Önbizalommal, tudással, kiváló kifejezőképességgel megáldott, rugalmas személyiség. Nagyvonalú, független és szabadságszerető. Igazságérzete kifinomult, objektív ítélőképességgel rendelkezik. Más emberekkel toleráns, környezetében népszerűségnek örvend. Szeret utazni és pénzt költeni. Szerencsés típus. Erős a hite, bevonzza a jó dolgokat. Nem akar másokat birtokolni, őt sem lehet, bármikor tud változtatni az életén.
Életfilozófiája: „Hunyd le félig a szemed, ha jól akarsz szeretni”, nem ragadunk le a problémáknál.
Problémája: Attól tart, hogy mások üresfejűnek tartják, ezért örökké tanul. Túlságosan objektív, érzelmileg nem tudja magát odaadni, nagyon fontos a függetlensége. És az érzelmek?
Amennyiben a Nyilas jegyében születtél november 23.-tól december 21.-ig, bizonyos mértékig Rád is jellemzőek az Ötösök tulajdonságai. Ezen belül a novemberben születettek bizonytalanabbak, érzelmesebbek, a decemberben születettek, nyitottabbak, rugalmasabbak.

6-os: a Harmónikus

Amit birtokolni akarunk, azt elveszítjük!
Család, szeretet, szerelem, szépség, kedvesség, lágyság, harmónia, művészetek, anyagiasság
Jó ízlésű, barátságos, segítőkész személyiség, általában magán hordozza a szépség különféle jegyeit. Kedves, megnyerő természetével nagy hatást gyakorol a másik nemre. Boldoggá tud tenni másokat. Rendkívül fontos számára a párkapcsolat, az anyagi és érzelmi biztonság. Nem tud rossz körülmények között élni, a harmónia hiánya kibillenti. Konzervatív, fontosak számára a szabályok. Sokat ad a látszatra és a külvilágnak való megfelelésre. Nehezen viseli a felelősséget és a kritikát. Önigazolásra hajlamos.
Életfilozófiája: „Segíteni, de nem önzetlenül. Mindennek megvan az ára.”
Problémája: Hajlamos mások problémájával foglalkozni, mások életét élni, beleavatkozni, érzelmileg birtokolni, s ha visszautasítják: ő a Mártír. „Úgy segítek, hogy nem várok vissza! Senkit sem birtokolhatunk!”
Amennyiben a Bika jegyében születtél, április 21.-től május 20.-ig, bizonyos mértékig, Rád is jellemzőek a Hatosok tulajdonságai. Ezen belül az áprilisban születettek földhözragadtabbak, pesszimistábbak, a májusban születettek, nyitottabbak, optimisták, rugalmasabbak.
Amennyiben a Mérleg jegyében születtél, szeptember 23.-tól október 23.-ig, Rád is jellemzőek a Hatosok tulajdonságai. Ezen belül a szeptemberben születettek érzékenyebbek, bizonytalanabbak, az októberben születettek, keményebbek, akaratosabbak.

7-es: a Céltudatos

Összefogottság, szűkítés, keretek, korlátok, célok, feladat, haszonelvűség, analizálás, szellemi energiák, „hatodik érzék”, spiritualitás
Jó üzleti érzékkel, kiváló analizáló képességgel rendelkező, magas szellemi munkára alkalmas, céltudatos személyiség. Fontos számára a karrier, a pozíció, magas a mérce nála, nagyok az elvárásai. Magányos típus, szeret elvonulni a társaság elől. Jó a humora, de érzelmileg visszafogott. Szeret egyedül lenni, magatartása kimért, ritkán lelkesedik. Életfeladata, hogy szellemi vezetővé váljon.
Életfilozófiája: „Mindennek eljön a maga ideje”
Problémája: Érzelmileg zárkózott, elfojtásai vannak, így az emberi kapcsolatokban hátrányt szenved. Meg kell tanulnia kimutatnia az érzéseit.
Amennyiben a Bak jegyében születtél, december 22.-től január 20.-ig, bizonyos mértékig rád is jellemzőek a Hetesek tulajdonságai. Ezen belül a decemberben születettek nyitottabbak, jobban kommunikálnak, a januárban születettek pedig keményebbek, céltudatosabbak, akaratosak.
Amennyiben a Vízöntő jegyében születtél, január 21.-től február 18.-ig, bizonyos mértékig rád is jellemzőek a Hetesek tulajdonságai. Ezen belül a januárban születettek keményebbek, céltudatosabbak, akaratosak, a februárban születettek érzékenyebbek, érzelmesebbek, bizonytalanabbak.

8-as: a Harcos

Gyorsaság, lendület, ösztönösség, anyagiasság, kockáztatás, balesetek, viták, sikerek, bukások
Lendületes, dinamikus, önérvényesítő, olykor agresszív személyiség. Szenvedéllyel teli ösztönember, kiváló üzleti érzékkel, problémamegoldó képességgel, rendkívül fontosak számára az anyagiak és a testi örömök. Bárhol tud érvényesülni, mer kockáztatni, szereti a kihívásokat. Az igazság nagy bajnoka, aki kiáll másokért, ha kell, de hajlamos fejjel menni a falnak.
Életfilozófiája: „Ami a szívemen, az a számon…”
Problémája: Azért akar uralkodni másokon, mert attól tart, hogy különben rajta uralkodnak. Az erő a gyengeségben van!
Amennyiben a Kos jegyében születtél, március 21.-től április. 20-ig, bizonyos mértékig rád is jellemzőek a Nyolcasok tulajdonságai. Ezen belül a márciusban születettek nyitottabbak, április szülöttei keményebbek, racionálisak.
Amennyiben a Skorpió jegyében születtél, október 24.-től november 22-ig, bizonyos mértékig rád is jellemzőek a Nyolcasok tulajdonságai. Ezen belül az októberben születettek keményebbek, akaratosabbak, a novemberiek érzékenyebbek, bizonytalanabbak.

9-es: a Szellemiség

Egyetemesség, feloldódás, megvilágosodás, érzékenység, illúziók, spiritualitás, szellemi erő
Tökéletességre vágyó, együtt érző, jóindulatú, sokszor álmodozó személyiség. A legmagasabb szellemi szám, ami sok jó tulajdonságot, képességet jelent, éppen ezért a világ tökéletesítése a feladata. A legérzékenyebb típus, nehéz embertársaival harmóniába kerülnie.  A belső béke hiánya nála a folyamatos zsörtölődésben nyilvánul meg. Passzív agresszor, dühkitörésekkel.
Életfilozófiája: „Egy csónakban ringatózva álmodozni egy tó közepén.”
Prolémája: Nem vállalja fel, kerüli a konfliktusokat, ami belső békétlenséghez  vezet. A konfliktusokat fel kell vállalni, és elmúlik a feszültség!
Amennyiben a Halak jegyében születtél, február 19.-től március 20-ig, bizonyos mértékig rád is jellemzőek a Kilencesek tulajdonságai. Ezen belül a februárban születettek érzékenyebbek, bizonytalanabbak, a márciusiak kommunikatívabbak, tudatosabbak.

A 11-es egy mesterszám: több feladatot és több talentumot is jelent. Szóval mindenből kicsit többet kaptál. Így mindig kilógsz a sorból, sosem lehetsz átlagos. Azt vállaltad, hogy újszerűen, szokatlanul közelíted meg az élet dolgait. Modern, sőt reformer módon kell megoldást találnod. Sűrűn előfordulhat, hogy amiért te lelkesedsz, azt a környezeted furcsállja. Tudomásul kell venned, hogy te mindig előbbre jársz, mint a többiek. Türelmesnek és toleránsnak kell lenned velük. Nem sürgetheted őket. De nem is hagyhatod, hogy visszahúzzanak. Az a missziód, hogy haladj a saját tempódban. Akkor is, ha támogatnak, akkor is, ha nem. Eközben sok félreértéssel és meg nem értettséggel kell szembenézned.

A 22-es egy mesterszám: nem azt jelenti, hogy mester vagy, hanem azt, hogy több a dolgod, mint a többieknek. Feladatod, hogy saját életeddel példát mutass másoknak, hogyan kell talpra állni. Erőt és hitet kell adnod különösen nehéz időkben. Ha képes vagy “keljfeljancsivá” válni, akkor azonnal betöltötted a missziódat. Kesereghetsz rajta, de akkor is tény, hogy az élet tele van buktatókkal. Neked kell a legjobban tudnod, hogy nem az az erős, aki nem bukik el, hanem az, aki a bukás után fel tud állni. Természetesen ehhez kell egy bizonyos érettség. Fiatalkorodban ezek csak nagy szavak. Később megérted, hogy milyen fontos, sőt erőt adó bölcsesség mindez.

A 33-as egy mesterszám: Lehet, hogy nem is sejted, milyen nagy dolgot vállaltál. A 33-as a legmisztikusabb és legfinomabb rezgésű szám. Olyan, mint a füstölő füstje: alig látszik, mégis hatással van ránk. Azt vállaltad, hogy jelenléteddel “fájdalomcsillapító” legyél. Eközben akarva-akaratlanul hitet és optimizmust terjesztesz. Életfeladatod az is, hogy te legyél a megtestesült szeretet, amellyel a helyes irányba tereled az embereket. Épp ezért a gyógyítás a leginkább neked való terület, mivel egy valódi gyógyító érzi, hogy merrefelé kell terelnie a hozzáfordulókat. Ezáltal az egységhez való visszatalálásban segítesz. Hiszen aki beteg, az nincs az egységben.

 

Te melyik szám vagy? Mennyire igaz rád? Ha van kedved, írd meg nekünk kommentbe.

                                              Kiss Zoltán, Numerológus /Forrás: www.astronet.hu

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : Szemünk tükrében

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail címünk: szemunktukreben@gmail.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr7613815222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása