Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Égben kötettet kapcsolatok

Ki is az igazi ikerlelkünk...?

2018. április 20. - Szemünk Tükrében

ikerlelek.jpg 

A családi karma kapcsán (erről bővebben itt olvashatsz) már kifejtettem, hogy a szüleinkkel leszületésünk előtt egy szerződést kötünk, ezek képezik a karmikus kapcsolatokat. Nagyon fontos tudni, hogy akivel összekapcsol minket a sors, azokkal szintén kötöttünk különböző szerződéseket. Többek között ilyen megállapodások szabályozzák azt, hogy életünk során kikkel kerülünk egyáltalán kapcsolatba. Az égben kötetett kapcsolataink között a párkapcsolati szerződéseink a legszorosabbak, de nem felbonthatatlanok. Míg egy gyerek-szülő kapcsolatot nem tudsz felbontani, addig a párkapcsolataidat igen. Tehát minden találkozás, minden kapcsolat, karmikus háttérrel rendelkezik. 

Karmikus párkapcsolataink bár bontható szerződések, de azt senki ne gondolja, hogy az olyan könnyen megy! A karmikus kötelékek annál erősebbek, minél inkább szembeszegül a két fél a kettejükre háruló közös feladattal. Itt arra gondolok, hogy mivel a Földön megkaptuk a szabad akaratot és mindig változtathatunk a sorsunkon, de azt soha ne feledjük, ha szabad akaratunknál fogva olyan meggondolatlan lépést követünk el, ami nem a fejlődésünket szolgálja, hanem a megtapasztalásainkat hátráltatja, akkor addig fogjuk kapni a nehézségeket, míg rá nem jövünk, hogy mi is az eredeti célunk. Ha egy kapcsolat békítetlenül szakad meg, ha az egyik fél a másikra neheztel, akkor a kettejüket összekötő karmikus kötelék erősebbé válik, és nem bonthatatlanná. Megbontottá akkor válik, ha  kettejük közös ügyét békében rendezték, és egymást harag, neheztelés, ítélet nélkül bocsájtják útjukra. Általában ezek azok a kapcsolatok, ahol minden kiegyenlítésre került.

A karmikus kapcsolatok kifejezés nem azonos a lélektárs/ikerlélek kapcsolatokkal. Nagyon sok esetben megfigyelhető, hogy sok úgynevezett közbenső párkapcsolatot kell megélnünk ahhoz, hogy rátaláljunk az igazira, az égi társunkra, az ikerlelkünkre. Miért is van erre szükségünk? Hogy begyógyítsuk a múlt sebeit, amit nagyon régóta cipelünk magunkban. Minden párkapcsolatunk egy óriási tükröt tart elénk. Amit mi a másikban hibának látunk, az valójában a mi megsebzett múltunk hozadéka. Meg kell értenünk, ki kell javítanunk, vagy meg kell bocsájtanunk, és esetleg el kell engednünk. A párkapcsolataink, mutatják a legtöbb tanulnivalót nekünk. És természetesen ez oda- vissza működik. Mi is ugyanúgy tanítjuk társunkat. De sajnos nagyon kevesen figyelnek ezekre a jelekre és tanulnak a hibából...! A karmikus kapcsolatoknak egy úgymond közös missziójuk van. Ezen kapcsolatoknak, illetve társaknak a közreműködésének köszönhetjük azt, hogy rátalálunk az égben köttetett kapcsolatunkra. Soha nem szabad a félresiklott kapcsolatokra rossz szemmel tekinteni, mert ha ők nem lennének, mi nem tudnánk fejlődni, és nem találhatnánk rá a lélektársunkra/ikerlelkünkre. Amennyiben a párok nem térnek nagyon el a karmikus főfunkciójuk teljesítésétől, viszonylag gyorsan egymásra is tudnak találni. Az égi párok mellesleg már a leszületésükkel igyekeznek segíteni egymásnak a megtalálásban, többek között abban, hogy nem születnek le egymástól nagyon távol. Itt megjegyezném, hogy vannak kivételek, és a világ másik végén találják meg egymást, de ilyen esetben azt is elrendezik, hogy a sors különös csavarral egymáshoz húzza őket.

Nagyon sokan a sok spirituális tanítás hatására úgy gondolják, hogy éppen az aktuális partner az ő lelkitársa/ikerlelke, azonban ez nem mindig van így. Az ikerlelkek érzik, hogy hazaértek. Ugyanaz a vágyuk, elképzelésük az életben, nincsenek köztük játszmák, csak a szín tiszta szeretett. Ezek a kapcsolatok sem egyszerűek. Nem olyanok, mint egy rózsaszín mesevilág. Talán az ikrek kapják a legtöbb kihívást a kapcsolatukban, mert nekik a közös fejlődésük a cél, a végső egyesülés. De az ikerlelkek, ha egyszer megtalálták egymást, képtelek elszakadni egymástól. Az akadályokat egyszerre ugorják át. És talán a legfontosabb: nem azért szeretik egymást, hogy a másik viszont szeresse, hanem mert egyszerűen feltételek nélkül szereti, ez a világon a legcsodálatosabb dolog, amivel valaha találkoztam. Ők nem akarják egymást birtokolni, mert a lelkük tudja, és emlékszik rá, hogy ők elválasztatatlanok.

Nem találja meg mindenki minden életében az ikerlelkét, mert lehet hogy a szabad akaratnál fogva annyira eltért a tervezett útjától, hogy nem tud létrejönni a kapcsolódás. Az is lehet, hogy nincsenek egy lélekszinten. Ebben az eseteben a találkozás elmarad. Az is elő szokott fordulni, hogy az ikerlélek-kapcsolatok nem lesznek boldog kimenetelűek a találkozást követően. De ha ebben az életében a sors összehozta őket, az okkal történt. Bármit is csinálnak, találkozni fognak újra. De előbb külön-külön meg kell járni mind a két félnek azokat az állomásokat, amiket kijelöltek maguknak. Ezáltal egyenlítik ki a karmikus megtapasztalásaikat. Ebben az eseteben azért történik meg hamarabb a szinkronicitás két lélek között, mert az a megtapasztalás, hogy felismerték egymást, az viszi őket előre olyan szinten, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy pár lehessenek. Ha két lélek felismeri egymást, akkor nincs az a földi rossz, ami szétválasztja őket örökre, maximum csak addig, amíg készen nem állnak egymásra.

ikelelek.jpg

K.K.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr813845330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása