Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Lélektárs/Duálpár/Ikerlélek III.rész

Ikerlélek

2018. április 27. - Szemünk Tükrében

gyerek_szerelem.jpg

Az I. részt a lélektársi kapcsolatról itt, a II. részt a duálkapcsolatokról pedig itt olvashatod vissza.

A kifejezésekkel kapcsolatban úgy érzem, hogy nagyon sok félreértés adódik az emberek között. Úgy gondoltam leírom az én nézőpontomat, hogyis kell értelmezni a Lélektárs - Duálpár - Ikerlélkek fogalmakat.

 

Honnan lehet felismerni az ikerlelkedet/ikerlángodat?

ikerlelek_3.jpg

Ha átéltél már ilyen találkozást és próbáltad megmagyarázni kik is vagytok egymásnak, akkor számodra ez már ismerős lehet, de lehetséges, hogy találsz majd te is újdonságot!

Lássuk a tulajdonságokat, jellemzőket, külső és belső jeleket:

  • hasonlítanak testileg és lelkileg (mint a testvérek – szokták is mondani),
  • elválaszthatatlanok, szinte folyamatosan együtt akarnak lenni,
  • olyan, mintha egy lelket úgy dupláztunk volna meg, hogy közben egymásból is lennének. Egymásból duplázódtak, így összetartoznak, vonzódnak egymáshoz, de nem kiegészítik egymást, hanem inkább egyformák,
  • tudják mit gondol, érez a másik – így harmonikusan együtt tudnak lenni, megértik egymást,
  • "ezer éve ismerlek", már láttalak valahol. Mindenki azt mondja, hogy összepasszoltok.

Az ikerlélek kapcsolat nagyon ritka és nem is mindenkinek adatik meg élete során, hogy találkozzon vele. Vannak olyan párok is, akik együtt élnek ikerlelkükkel úgy, hogy fogalmuk sincs róla. A keleti tanok szerint Isten/ Teremtő (ki hogy nevezi), megteremtette a lelkeket, és úgy döntött, ezt az egységet szétválasztja két lélekre, nevezhetjük nőnek és férfinek. (Itt megjegyezném, hogy a lelkek semleges neműek leszületés előtt. Mindenkinek szabad akaratán múlik milyen nemet is választ magának.) Az Ikerlelked nem más, mint pontosan a te lelkednek a másik fel. Pontosan ugyanolyan, amilyen te vagy! Hisz valaha ti egyek voltatok.

Több előző életükben is találkoztak, kapcsolódtak, innen a sok-sok felismerés, emlékkép, ősfájdalom és a földöntúli szeretet-szerelem érzése. Az igazi kiteljesedés kettejük kapcsolatában sok esetben elmaradt... ez nagy valószínűséggel most következik itt a Földön, a XXI. században. Most érett meg az emberiség arra, hogy kiteljesedet ikerlélek kapcsolatban éljen.

Találkozásuk eget rengető energiákat mozgósít. Amikor egymásra tekintenek, arra a környezet is mindig felfigyel, érzékelik a kapcsolódás erejét, és ezt vissza is igazolják általában. Találkozik egy nő és egy férfi, és ez annyira erős érzésekkel jár, hogy olykor azt hiszik, belehalnak... ha csak egy légtérben vannak, már erős energia-örvény járja át a teret, ha meg is vakulnának, akkor is ezer közül felismerik a Másikat... mi ez, ha nem Isten adománya, ajándék? Ez így túlságosan mesés lenne, ha itt véget is érne a történet. Nem... itt kezdődik igazán.

Az Út, amelyen az Ikerlelkek járnak, tele vannak csodálatos égi jelekkel, melyek terelgetik őket a helyes irányba. Olykor előfordul, hogy fel szeretnék adni a küzdelmet, elfáradnak, de ilyenkor odafent segítenek. Ekkor beavatkoznak. Jeleket kapnak arra, hogy érdemes menni tovább. Érdemes hinni elsősorban önmagukban, mert a visszajelzések szerint, már másoknak is segítenek az ébredésben. Ez a feladatuk. Az EGYSÉG megteremtése. Az Ikerlélek kapcsolódás kulcsszavai: felismerés, felébredés, elengedés, önmegismerés, öngyógyítás, kiteljesedés, szeretet. Egység.

Ha az utad során találkozol az ikerlelkeddel, az okkal történik. Ha el is vesztitek egymást, nem kell félni . Biztonságban vagy, mert ha ebben a földi életben egymásra találtok, akkor nem fogjátok elveszíteni egymást. Hiszen ez benne van a sorstervedben és a legnagyobb fejlődést senki más nem tudja megadni neked csak és kizárólag az ikerlelked.

Akivel az utad során összehoz a Sors, az sosem véletlen. Lehet egy duálpár, lehet sok-sok lélektárs, akiknek mind-mind hálával tartoznak. Ha ők nem lennének, akkor nagy valószínűséggel soha nem találnád meg a másik feled, az Ikerlelkedet.

Összeségében mindenkinek tudnia kell, hogy azzal az emberrel fogja összesodorni az élet, akire pont mindig szüksége van! A történetet te magad komponáltad. Tanulj meg magadban bízni és hidd el, hogy minden úgy jó ahogy van. Egy ember van a Földön, akiben végtelen bizalommal lehetsz és az a Te lelked! Bízz benne és hidd el, hogy a legjobb életutat választotta neked, és mindig az fog belépni az életedben akire a legnagyobb szükséged lesz. Nem győzöm hangsúlyozni BIZTONSÁGBAN VAGY!

Mi a véleményed a leírtakról? Te már megtaláltad a lélekpárodat?

K.K.

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor like-olj és kövess minden platformon, hogy ne maradj le semmiről.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk : www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail: szemunktukreben@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr4513872910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása