Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

A nagy arkangyalkártya

2018. április 20. - Szemünk tükrében A.K.

A képre kattinva húzhatsz kártyát!

a_nagy_arkangyalkartyak.jpg

 

"Az angyalkártyák segítségével mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy felvegye a kapcsolatot az arkangyalokkal és az általuk képviselt fénytudattal. A kártyák rávezetik az olvasót, hogy a szívével megpillantsa a számára eddig rejtett, vele látszólag összefüggésbe sem hozható jelzéseket, amelyeket a szellemi világ színek és formák szimbólumai révén szeretne közvetíteni számára.
Ezért az angyalkártyák használatakor különösen fontos, hogy saját intuíciónkra hallgassunk, és egészen egyedi tapasztalatokra tegyünk szert. A kártyákat használhatjuk egy arkangyal energiájával történő meditációra, vagy a vele való összekapcsolódásra. Az arkangyalkártyák kérdésekre válaszolhatnak, megvilágíthatják egy probléma vagy helyzet mélyebb értelmét."

Ulrike Hinrichs: A nagy arkangyalkártyák

A.K.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk: www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail cím: szemunktukreben@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr1513851714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása