Olvass bele, gondold át, figyelj az apró részletekre és megváltozhat az életed.

Szemünk tükrében

Szemünk tükrében

Meditációk angyalkártyával

2018. április 22. - Szemünk tükrében A.K.

A képre kattinva húzhatsz kártyát!

covers_143081.jpg

"A Meditációk angyalkártyával használata egyet jelent azzal, hogy arra kérjük az angyalokat, lépjenek be az életünkbe, segítsenek bennünket minden lehető módon. Aki fokozni akarja azt a képességét, hogy megérezze az angyalokat, teljes szívvel és odaadással törekedjen erre. A véletlenül kiválasztott kártyák rávilágítanak a kérdésre adandó válaszra. Ily módon  az elrendezés szentséggé válik, és arra inti a kérelmezőt, hogy szeretetteljes tisztelettel idézze fel az angyalok jelenlétét.  Minél erősebb és lélektelibb bennünk a vágy, annál szorosabb kapcsolat teremtődik velük.
Mihelyt érzel valamit, állj meg, és figyeld meg érzésedet. Nem beszélj róla, ez elvonná figyelmedet a kísérletről. Meglehet, tested is felel: megváltozik a lélegzésed, hangot hallatsz, megmozdulsz. engedd szabadon megnyilvánulni tested reakcióit, ne törődj azzal. hogy nézel ki ilyenkor!"

Kimberly Marooney: Meditációk angyalkártyával

A.K.

Blog : www.szemunktukreben.blog.hu

Facebook oldalunk: www.facebook.com/szemunktukreben

Instagram: www.instagram.com/szemunktukreben

E-mail cím: szemunktukreben@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szemunktukreben.blog.hu/api/trackback/id/tr2813851768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása